» Catering

Naast schoonmaak is Akdemir Cleaning ook een prima partner aan wie u de bedrijfsvoering van uw personeelsrestaurant of kantine kunt uitbesteden. Binnen het bedrijf is de nodige specialistische kennis van zaken uit de horecawereld aanwezig. Het spreekt hierbij dan ook voor zich, dat Akdemir volledig volgens de vereiste HACCP-richtlijnen werkt.

Akdemir Cleaning kan uw bedrijfscatering verzorgen op basis van een uurtarief of door middel van het ‘open boek-systeem'. Hierbij worden alle inkoopfacturen op naam van Akdemir gesteld. Voor het beheer van de kantine wordt dan een vaste opslag berekend. Een keer per maand ontvangt u dan een totale factuur, zonder omkijken.

Akdemir Cleaning biedt schoonmaak en bedrijfscatering onder één dak. Maar desgewenst kan ook het reinigen van de ramen verzorgd worden. Zo wordt een totaalpakket aangeboden, op één faktuur. Makkelijk, efficiënt en overzichtelijk.

Voor meer informatie of een offerte op maat stuur een e-mail naar info@akdemircleaning.nl of bel met: U. Akdemir 06-18086139 of J. van Erp 06-53349016